hypnose therapie coachAangename kennismaking! Ik ben Wim Annerel. Ik ben gediplomeerd hypnotherapeut (geregistreerd bij de National Guild of Hypnotists) én gecertificeerd life coach en loopbaancoach.

Door deze combinatie help ik jaarlijks honderden mensen met onder meer het vergroten van hun zelfvertrouwen, het kwijtraken van angsten, het bereiken van hun doelen, het verlost raken van verslavingen en het weer controle krijgen over hun leven. 

Want al meer dan twintig jaar bestudeer ik hoe mensen het maximum uit hun leven kunnen halen.

Naast mijn studies talen, politieke & sociale wetenschappen en marketing las ik meer dan negenhonderd boeken over psychologie en zelfontplooiing.

Met trainingen in onder meer NLP, MBTI, Insights, DiSC, Silva Mind Control, Dynamic Healing en Persoonlijk Meesterschap school ik me voortdurend bij.

Daarnaast volgde ik opleidingen tot professioneel en gecertificeerd personal life en business coach in binnen- en buitenland. En nog steeds volg ik per maand minstens 2 dagen opleiding om steeds beter te worden in het helpen van mijn klanten.

De voorbije decennia heb ik al meer dan vijftienduizend mensen mogen trainen en coachen om het beste uit zichzelf te halen. De Amerikaanse ondernemerswebsite EvanCarmichael.com verkoos me tot 1 van de Top 100 business coaches ter wereld om te volgen op Twitter. Geregeld vragen zenders zoals Qmusic, kranten zoals De Morgen en tijdschriften zoals Goed Gevoel, Psychologies, Vacature, Flair en Feeling om mijn input. Ik coachte Karen Damen in het Vijf-programma ‘Perfect?’. En ik schreef ook het boek ‘Meer tijd in 12 stappen om mensen in staat te stellen de nodige tijd vrij te maken om hun levensdoelen te bereiken.

Door mijn vaardigheid als gediplomeerd hypnotherapeut (geregistreerd bij de National Guild of Hypnotists) te combineren met coaching kan ik als hypnotherapiecoach ook jou helpen om jouw leven snel en blijvend te veranderen.

Bovendien vormt hypnotherapie een heerlijke en ontspannende ervaring, verlost het je van veel problemen en heeft het een blijvend eindresultaat: opnieuw voluit en zorgeloos leven.

Klik hier om een afspraak te maken met de hypnotherapiecoach

Klik hier om een afspraak te maken met de hypnotherapiecoach

 

 

Of vraag jouw boek over zelfhypnose aan. Ik stuur het je gratis toe. 

“Begin dit jaar zat ik behoorlijk vast in mijn comfortzone en lukte het me niet om alleen stappen te zetten om mijn comfortzone te vergroten. Nadat ik contact had gehad met een aantal coaches die hun beloftes niet nakwamen, nam ik zelf contact op met Wim over wie ik al veel goede commentaren had gehoord. Ondertussen kan ik zeggen dat ik dankzij de steun en tips van Wim, kleine stapjes heb durven zetten om uit mijn comfortzone te komen en is de bal aan het rollen gegaan. Bedankt Wim om me te begeleiden in mijn persoonlijke ontwikkeling als ondernemer!”
Wendy De Jonghe, Zaakvoerder bij Heaven-artisanale chocoladepasta

“Wim is een zeer veelzijdige en ervaren coach. Hij heeft een professionele aanpak die ook heel persoonlijk is. Dankzij zijn coaching en advies heb ik bepaalde stappen gezet op professioneel vlak die ik al veel eerder had willen en moeten zetten. Ik sta nu voor een nieuwe uitdaging wat zonder Wim wellicht nooit het geval was geweest.”
Liesbeth Ceelen, Independent innovation manager in Healthcare, Pharma & Biopharma

“Wim stelde de juiste vragen en deed me duidelijk inzien hoe ik prioriteiten kan ontdekken en stellen via technieken die ik nu nog gebruik. Ik ben er veel rustiger en gelukkiger door geworden.”
Marie-Lise Van Wassenhove, Co-Founder at The Media Bay

Wim is een zeer sociaal en integer persoon. Hij reikt de juiste tools aan vanuit zijn expertise en kennis als coach.
I. Van de Velde

Wim is an excellent coach. His respectful approach, broad experience and strong theoretical background helped me already several times towards new insights & more efficient behavior. I most sincerely recommend Wim for his strong coaching skills!
David Demuynck

“Ik kan Wim absoluut aanbevelen als coach. Hij heeft me echt al enorm vooruit geholpen.”
Ilse Lathouwers

Wim hits me on the right place….hij zorgt dat het beste van mij naar boven komt.
Bernard Lambrecht

Klik hier om een afspraak te maken met de hypnotherapiecoach

Klik hier om een afspraak te maken met de hypnotherapiecoach

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *