Reacties van cliënten die zich lieten behandelen door hypnotherapiecoach Wim Annerel uit Lokeren

De namen zijn uiteraard gewijzigd, de reacties zijn 100% echt!

ervaringen met hypnose hypnotherapieMEER ZELFVERTROUWEN DOOR HYPNOSE

Ik voel veel meer zelfvertrouwen. Bovendien ben ik rustiger op het werk, en kan dingen wat meer laten voor wat ze zijn, en daar ook vrede mee hebben. Ik ben heel blij met het geluidsbestand van de sessie, ik voel me tijdens en na die sessies heel rustig.
Ik ben erg blij dat ik de stap heb genomen om naar een HypnotherapieCoach te komen, en ik wil je enorm bedanken voor wat je voor mij hebt gedaan!
Lien

IK ROOK NIET MEER – NA 31 JAAR!

Wat ik nooit had durven dromen is toch gebeurd!
Ruim 10 weken geleden bij je geweest en…
Ik rook niet meer! Na 31 jaar, dus wonderen bestaan nog! Natuurlijk gaat het niet vanzelf en moet ik er zelf aan werken , Maar echt moeilijk is het niet, ik voel me een stuk gezonder en iedere dag krijg ik meer energie en een betere conditie! Dank je wel en ik kan jou bij iedereen aanbevelen!!
Groetjes Ria

EINDE AAN PANIEKAANVALLEN

Jarenlang hebben paniekaanvallen mijn leven negatief beïnvloed. Na twee sessies bij jou kan ik weer genieten van mijn leven, voel ik weer rust in mijn lichaam en kan ik dingen doen die ik jaren uit de weg ging.
Paul

NIET MEER SNOEPEN DANKZIJ HYPNOSE

Ik kan nu aan snoep denken zonder naar de snoepkast te lopen!
Anita

BETER SLAPEN DOOR HYPNOSE

Ik wil je even laten weten dat ik veel beter slaap. Denk dat er na de 2e keer echt een knopje om is gegaan! Het is nu zaterdag en ik heb vannacht heerlijk geslapen. Dank je wel Wim!
Tanja

VLIEGANGST OPGELOST DOOR HYPNOSE

Ik kwam bij je om die speciale actie om van vliegangst af te komen. Ik wil je laten weten dat ik dankzij hypnose zonder problemen het vliegtuig ben ingestapt en zelfs genoten heb van de vlucht. Voor het eerst in mijn leven!
Hans

DOLBLIJ MET DE HYPNOTHERAPIECOACH

Wim, wat was ik  nerveus toen ik bij je in de praktijk kwam. Maar ik ben dolblij dat ik de stap genomen heb. Je wist me op mijn gemak te stellen en vervolgens zijn we de hypnosesessie begonnen. Het ging precies zoals je zei: ik had totaal niet het idee dat ik in hypnose was. Ik voelde me alleen maar heerlijk ontspannen. En het resultaat is fantastisch: ik ben al bijna op mijn streefgewicht. Super bedankt!
Goedele

Klik hier om een afspraak te maken met de hypnotherapiecoach

Klik hier om een afspraak te maken met de hypnotherapiecoach